SKAFTNESDAGEN 2013

SKAFTNESDAGEN 2013 ble arrangert søndag 16.juni kl.12 til 16.

Tema for dagen: LIVET PÅ SKAFTNES

En tradisjonell avvikling av dagen med historie fra gården ved Svein Kongsjord. Frikk Harald Bjerkli fortalte om bruk av trevirke fra Lofoten.

Ellers aktiviteter, smaksprøver og salg.

Noen glimt fra årets Skaftnesdag.

Årets Skaftnesdag ble avviklet i overskyet, men varmt vær.

Leder i historielaget åpnet Skaftnesdagen. Robert Solberg           Interesserte publikummere.
var også med med trekkspillet sitt.

Ernst Zackariassen leste ett av sine mange dikt.

Kajakklubben var med.

Ungene fikk prøve å padle i kajakk.                                                        Ernst banket tørrfisk.

Det var mye pent håndarbeid å se.                                                         Et glimt fra bua i brygga.

Flatbrødbaking.                                                    Vaffelteltet.