"HENNING PÅ HOLMEN" AV DAGMAR BLIX

Boka "Henning på Holmen" av Dagmar Blix er trykket opp i ny utgave av Historielaget. Dette er i samarbeid med sønnen Øystein Blix og hans søster.

Øystein har også tatt seg bryet med å skrive den om for å rette på noen skrivefeil, og i tillegg er det kommet med noen bilder fra livet på Æsholman.

Det er nettopp livet på Æsholman som er temaet i boka som er dramtisert ved hendelser og personer som bodde på Æsholman i sin tid.

Undertegnede synes det er verdt å lese om det livet som var der ute tilbake  i en helt annen tidsperiode med slit, usikkerhet og hva som en kunne vente av å bo på holman. Men det var dengang, men likevel ikke så lenge siden

Historielaget selger boken for kr.250, og den kan bestilles på telefon 90692113 og e-post: vhl@live.no og kolbugge@online.no

Det er spennende lesning og en fin gave. Opplaget er bare 300 stk.

Kolbjørb Bugge

leder VHL