Slektsgranskning

«HVEM TROR DU AT DU ER?»

Vestvågøy Historielag ønsker å få i gang et aktivt slektsgranskingsmiljø på øya. Derfor inviterer laget interesserte, som har lyst til å starte opp med slektsarbeid eller komme seg videre med påbegynt arbeid.  Nå kan du få hjelp både til oppstart og med erfaringsutveksling. Mange sitter heime og lurer på hvordan de skal komme videre. Kanskje kan dette bli en varig møteplass, for det er ideen bak.

Til å lede arbeidet er Kirsti Arctander, som er ansvarlig for slektsarbeid i historielaget og har lang erfaring. Sammen med seg har hun Jakob Eitrheim, som også har god erfaring med slikt arbeid og også med tekniske spørsmål.

Historielaget ønsker å finne mer ut om interessen ved å invitere til første samling på Biblioteket, Leknes, tirsdag den 13.mars (se annonse). Da er det bare å møte opp. Fordel å ha med egen bærbar PC, men det er ikke noe krav i første omgang. Sammen kan vi få til noe samlende slektsarbeid og lære av hverandre.

Laget ønsker dere velkomne.

Kolbjørn Bugge

Leder VHL